Kategori Frågor och svar

Frågor och svar

Våtmark, vad man ska göra

Välkommen! Snälla hjälp mig att hitta en väg ut. Vi köpte ett trevligt, mysigt hus i landet. Nära skogen, utmärkta grannar, inte långt från staden. Men vår webbplats är väldigt boggy. Vad kan göras i det här fallet? Hur utrustar man det? Taggar: Landskapsfrågor 1909 visningar | 23,10.
Läs Mer
Frågor och svar

Kära läsare, hur man planterar bergaska

Välkommen! I många år nu har jag försökt odla bergaska i mitt område, men alla mina försök är förgäves. Jag planterar på hösten, står ett litet träd i urea, vatten efter behov, och på våren, från år till år, ser jag torra pinnar! Vad gör jag fel? Taggar: Sjukdom, Sjukdom 558 visningar | 30,06.
Läs Mer
Frågor och svar

Cannes odling och vård funktioner, reproduktion

Den här blomman pryder stadens blomsterrabatter, men jag märkte den bara i ett av sommarstugorna - det ser mycket ovanligt ut, nu vill jag också plantera ett i sommarstugan. Vänligen berätta vad det heter? Var kan jag köpa det? Hur man planterar, vårdar och avlar? Taggar: Växter 561 visningar | 29.
Läs Mer
Frågor och svar

Enheten i dammen för att minska vattenföroreningen i landet

Jag behöver verkligen ett damm i landet för att samla grundvatten, d.v.s. utan film. Förklara i detalj stadierna för byggandet av en sådan reservoar. 281 visningar | 12/01/2017 20:21 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon i landet äter röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Purslane odling efter grodd

God kväll alla! Partulak sådd för första gången. Han steg upp den tredje dagen i samklang, men groddarna är små, bladen är små, stjälkarna är små! Och nu sitter jag, jag vet inte vad jag ska göra med det? Öppen film eller inte? Strö? Och läskigt att strö! Såar ytligt. Taggar: Sjukdom, planta 424 visningar | 27.
Läs Mer
Frågor och svar

Jag åt som kan hjälpa.

En gråblå beläggning dök upp på granträd, vad är det och hur man hanterar det. Bild bifogat. 508 visningar | 07/02/2016 08:15 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon på landet äter röda rödbetor och morotblad. Vem är det här? och hur man ska hantera dem? Tack för tidigare frågade Victor Vilken typ av skadedjur och hur man botar växten?
Läs Mer
Frågor och svar

Odla en näckros från en glödlampa

God dag! Jag var på sjön, jag såg en flytande näckros. När jag fick det, i stället för rötterna fanns det en glödlampa. Det liknar ananas i storlek och form, knopparna var ruttna eftersom liljan helt enkelt flöt. Han slet av stora blad, rengörde knölen från råtta hemma och skar av allt i slutet, lämnade bara toppen av knölen med en tillväxtpunkt, eftersom resten var ruttna och luktade mycket dåligt.
Läs Mer
Frågor och svar

Kommer Kalanchoe att överleva

Kära blomsterodlare! För ungefär tre månader sedan skar jag av toppen av Kalanchoe, för översvämmade rötterna! Det finns chanser för blommans utveckling och liv? Tack så mycket Taggar: Växter 178 visningar | 07/12/2016 09:30 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon i landet äter röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Sjuka päron

För två dagar sedan upptäckte jag att några av skotten på päronet var tjockare, de övre knopparna var borta, skottet torkade ut och blev svart. På snittet såg jag att kärnan redan var brun, och sedan till huvudgrenarna var skotten fortfarande friska, gröna. Säg mig, vilken typ av sjukdom kan det vara och hur kan päron behandlas?
Läs Mer
Frågor och svar

Är daikon och rädisa kompatibla

Jag är vanligtvis en tekanna i trädgårdsskötsel, men det hände så att jag ärvde en liten tomt och jag ville plantera lite av den på den, inklusive daikon och rädisa. Men jag vet inte om de kan planteras tillsammans, hur kompatibla de är. Vad kan du plantera med dessa grödor?
Läs Mer
Frågor och svar

Ett verktyg för att få en äppelskörd varje år

Det finns sorter av äpplen som bär frukt på ett år. Det finns en väg runt denna regel: korsvaccination. Jag planterade Golden på Semerenko på ett träd, och vice versa - på ett annat. För nyfikenhetens skull. Det visade sig att under ett magert år för "moder" -trädet bryter grenarna på ett annat träd från grödan. Taggar: Skadedjur, grönsaker 362 visningar | 25.
Läs Mer
Frågor och svar

Kommer aquilegia att blomstra under det första året

Sadovodochki, kommer akvariet att blomstra det första året, om det nu planteras på balkongen (Moskva-regionen)? Taggar: Växter 440 visningar | 03/31/2016 15:36 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon äter röda rödbetor och morotblad i min dacha. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Metoden för att skugga plantor från solen

För skuggning av sträckmärken från solen, på plastfönster är det bekvämt att hänga små krokar med kardborrband. Jag hänger en bit tyll eller gasbind på dem. Jag klippte tyllen till bredden på varje hälft av fönstret. Så växterna mår bra och inte brännas av solen. I framtiden tar jag inte bort dessa krokar, de stör inte och kvarstår nästa år.
Läs Mer
Frågor och svar

Växande jordgubbar för remontant.

Jag vill plantera ett jordgubbar för reparation. Vilken typ av jordgubbar kan du rekommendera att plantera i ditt hus? Hur svårt är det att ta hand om och vad är finesserna och funktionerna om du odlar sådana jordgubbar? Tack för tips. 282 visningar | 08/12/2017 11:03 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (a) På min stuga äter någon röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Tomato Golden Koenigsberg växte upp med en svanssvans

Här är en Golden Koenigsberg som växte upp med en svanssvans Taggar: Grönsaker, gödselmedel 548 visningar | 08/08/2016 23:40 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon äter röda rödbetor och morotblad i min dacha. Vem är det här? och hur man ska hantera dem? Tack för tidigare frågade Victor Vilken typ av skadedjur och hur man botar växten?
Läs Mer
Frågor och svar

Hjälp med att identifiera växten!

Snälla hjälp med att identifiera växten. Det växer tillräckligt snabbt. 699 visningar | 07/18/2016 13:42 Senaste frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade. På min dacha äter någon röda rödbetor och morotblad. Vem är det här? och hur man ska hantera dem? Tack för tidigare frågade Victor Vilken typ av skadedjur och hur man botar växten?
Läs Mer
Frågor och svar

Försäljning av plantor och delenok

Intresserad av vem och hur etablerade försäljningskanaler för försäljning av sina plantor, blommor, buskar. Möjliga alternativ för försäljning. 422 visningar | 06/26/2016 16:45 Senaste frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (a) Någon i mitt land äter röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Varför blir gurkor gula

Varför började gurkorna bli gula? Vi matar, vattnar varje kväll med varmt vatten. Växthus polykarbonat. Taggar: gurkor 216 visningar | 07/22/2016 14:57 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon äter röda rödbetor och morotblad i min dacha. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Hjälp mig att välja material och vad jag ska göra poolen

Vid vår dacha ryckte vi ut två träd och min fru och jag tänkte länge vad vi ska plantera eller bygga där. En granne kastade en utmärkt idé för oss att bygga ett litet damm och dekorera det med figurer. Jag vill veta från er kära vänner, vad är det bästa sättet att göra en betongpool under ett damm eller köpa en färdiggjord plast?
Läs Mer